Scribere scribendo, dicendo dicere disces...


Blog de l'escriptor ENRIC SANÇ (pseudònim literari d'Enric Sanz Hernández). Poeta i professor de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Llicenciat en Economia per la Universitat de València, l'École de Commerce du Solvay i l'Université Libre de Bruxelles. Diplomat especialitzat en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves per l'ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. (Més info a la biografia).

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Presentació del conte il·lustrat: «Alfred i els tres peixets del matí»




A Àngel i a mi ens complau convidar-vos a la pròxima presentació de nostre conte infantil il·lustrat: "Alfred i els tres peixets del matí" editat per Onada Edicions i traduït a l'anglés i el castellà.

La presentació serà el dissabte 7 de novembre de 2015 a les 19:30 en l'Aula Polivalent de la Casa de Cultura de la Pobla de Vallbona (C. Colom, 95 baix), a la comarca del Camp de Túria. L'escriptor i professor, Jesús Giron presentarà l'acte.

Us hi esperem!

Àngel Carreras Devis (la Pobla de Vallbona, 1978) és veí de la Pobla i llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i en l'Escola de Disseny Barreira. Des de molt jove li va entrar el cuquet de dibuixar i pintar. Té diverses autopublicacions, i ha il·lustrat diferents còmics, llibres infantils i de poesia. També dibuixa i pinta amb vàries tècniques: rostres, paisatges, animals, contes, humor gràfic... Podeu trobar més informació sobre ell en la pàgina web: http://www.sivedcarrerasdevisilustra.com/

Enric Sanç (València, 1976) veí de la Pobla i, actualment, resident a Vilafranca del Penedès (Barcelona) per motius laborals, és escriptor, editor i llicenciat en Economia per la Universitat de València i la Universitat Lliure de Brussel·les (Bèlgica). Ha publicat diversos llibres de poesia i ha estat inclós en vàries antologies. Col·labora amb l'editorial Onada Edicions de Benicarló i també podeu trobar més informació sobre ell en el blog:http://spillollibredelsdies.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Elogi del no-res