Scribere scribendo, dicendo dicere disces...


Blog de l'escriptor ENRIC SANÇ (pseudònim literari d'Enric Sanz Hernández). Poeta i professor de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Llicenciat en Economia per la Universitat de València, l'École de Commerce du Solvay i l'Université Libre de Bruxelles. Diplomat especialitzat en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves per l'ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. (Més info a la biografia).

dilluns, 3 de març del 2014

On the Road

El crit. Edvard Munch.

Propers actes, presentacions i altres esdeveniments:

- Dimarts, 4 de març de 2014. A les 19:00 a la Llibreria 3i4, OCCC. Acompanyat d'Alba Fluixà, Jesús Girón, Jordi Guerola i Pura Peris. Presentats per Manel Alonso, director literari. Farem un tast de nostres respectives obres publicades a Germania: "En el camí de l'alba", "Llibre de contemplació", "Amagatalls", "Tasts de vida", "Les hores concèntriques" i una petita lectura de poemes.

- Dissabte, 8 de març de 2014. A les 17:00 a la Societat Coral el Micalet en la presentació de la revista: "Marxa Popular Fallera" amb Vicent Penya entre d'altres escriptors i col·laboradors que hem participat amb algun article.

- Dilluns, 10 de març de 2014. A les 20:30 a Ràdio Burjassot amb l'escriptor Antoni Rovira farem una xerrada literària.

- Dimarts, 11 de març de 2014. A les 19:00 a la sala de juntes "César Simón" de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Universitat de València. Av. de Blasco Ibañez, 32. Lectura de poemes d'Antoni Ferrer i Perales. Organitzat per "Aula de Poesia de la Universitat de València".

- Dimecres, 12 de març de 2014. A les 20:30 a l'Horiginal de Barcelona. Els companys de la mostra poètica: "Màtria. Noves veus poètiques dels Països Catalans", on sóc partícip amb quatre poemes presentaran nostre llibre de versos i il·lustracions. Acompanyats pel cantautor Jordi Montañez.

- Dissabte, 15 de març de 2014. A les 19:30 a l'Auditori Carles Santos de Vinaròs tinc el privilegi de presentar l'obra poètica de Mariola Nos: "Em remou la sinceritat". Editorial Germania, 2014. Amb pròleg de Joan-Elies Adell i organitzat per la Fundació Caixa VinaròsMés informació a la pàgina web: 

- Divendres, 21 de març de 2014. A les 20:00 al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida d'Ontinyent amb l'amic i poeta Josep Antoni Alfonso presentem: "Les hores concèntriques".

- Dissabte, 22 de març de 2014. A les 19:30 al Cafè Bar Benedetti d'Algemesí recital poètic a càrrec de Manel Alonso, Alba Fluixà, Jesús Girón, Xelo Llopis, Antoni Martínez, Vicent Nàcher, Alexandre Navarro, Joana Navarro, Vicent Rubén, Mari Carmen Sáez i Enric Sanç.

- Divendres, 4 d'abril de 2014. A Alzira, la jove escriptora Bàrbara Torres publica la seua primera novel·la a l'editorial El petit editor. On diré un poema introductori al llibre.

- Dimarts, 8 d'abril de 2014. A les 19:30 a la seu de STEPV (C. Juan de Mena, 18 baix. València). Amb els amics i companys Jesús Girón i Jordi Guerola presentarem nostres obres al sindicat de treballadors de l'ensenyament del País Valencià.

- Dimecres, 9 d'abril de 2014. Amb hora per confirmar al Museu de la ciutat de València (plaça de l'Arquebisbe, 2), es presenta una nova obra d'un bon amic en la col·lecció "Viaje al Parnaso" de l'Editorial Germania.

- Dijous, 10 d'abril de 2014. Presentació a la Casa de Cultura d'Alzira del nou llibre de poemes, editat per Bromera, de l'amic, agitador cultural i escriptor: Josep Antoni Fluixà.

- Divendres, 11 d'abril de 2014. Presentació a Benissanó del llibre de poemes "Icària" de Joan Castellano.

- Dijous, 24 d'abril de 2014. A les 20h a la plaça El·líptica de Gandia presentació de Les hores concèntriques amb els companys de versos José Manuel Prieto i Marc Gomar.

- Divendres, 2 de maig de 2014. Al Teatre Centre Cultural d'Almussafes es presenta una nova obra d'una bona amiga i gran escriptora eclèctica en la col·lecció "Plaerdemavida" de l'Editorial Germania. Amb pròleg de Marc Granell.

- Divendres, 9 de maig de 2014. Al Teatre Centre Cultural d'Almussafes organitzat per la companyia poètica i teatral "Argila de l'aire" es dramatitzaran poemes de Marc Granell.

I al Museu de la ciutat de València: per tancar, possible presentació del nou poemari de Mar Busquets "Esbozos" a l'editorial Germania. Col·lecció "Viaje al Parnaso".

- Divendres, 16 de maig. Presentació del poemari d'Antoni Martínez Peris a la Casa Cantonera d'Alzira.

- Dissabte, 17 de maig de 2014. A la Casa de Cultura de l'Alcúdia de Crespins amb l'organització de l'Associació cultural "La Garrofera" i de Josep Manel Vidal. Acompanyat per les amigues i excel·lents escriptores: Alba Fluixà i Mari Carmen Sáez, deliberació del premi de poesia "Antoni Ferrer".

- Divendres, 23 de maig de 2014. A Guadassuar, recital poètic organitzat per l'amiga i jove escriptora Bàrbara Torres.

- Dissabte, 24 de maig de 2014. A Vinaròs, organitzat per la Fundació Caixa Vinaròs i l'escriptora Mariola Nos: 12:00-13:30 Lectura de poemes. 18:00 Poemes musicats. Amb la col·laboració de dos poemes per poeta participant al llibre editat per la Fundació.

- Divendres, 30 de maig de 2014. Presentació de Les hores concèntriques a la llibreria Samaruc d'Algemesí a les 20h.

- Divendres, 6 de juny de 2014. A Ca Revolta, organitzat per Pau Sanchis i l'editorial Germania presentació de l'òpera prima de la professora de dansa i poeta: Gracel Meneu i el seu llibre "Els haikai de la sendera" en la col·lecció "Mil poetes i un País".

Us seguirem informant dels actes, possibles canvis i/o novetats.


Treballadors camí de casa. Edvuard Munch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Elogi del no-res